OM OSS

Styrenius Fastigheter AB grundades 2006 och bröderna Karl-Johan och Erik köpte sitt första hus i Mariannelund två år senare. De hade vid det laget skaffat sig varsin gedigen byggteknisk bakgrund som de ville applicera på sina egna fastigheter.

De ville skapa något de kunde påverka och utveckla i den riktning de själva trodde på. Sedan starten har de renoverat mycket själva i sina fastigheter, delvis av ekonomiska skäl, men även för nöjes skull. Bolaget drivs vid sidan av deras dagliga arbeten.

Det är ett kul och avkopplande sätt att umgås, vi tivs ihop och jobbar bra tillsammans. Det är en paus från våra jobb som innebär mycket tid vid datorn.

Erik och Karl-Johan Styrenius har båda bred erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. I över 20 år har de byggt allt ifrån villor och flerbostadshus till sjukhus och simhallar, de har båda omfattande erfarenheter av både renovering och nybyggnation, av små och stora projekt och byggen. Karl-Johan har även arbetat med bland annat studentbostäder och Erik har arbetat mycket med lokaler och lokalförvaltning med mera. Miljöfrågor ingår som en självklar del av verksamheten och det pågår ständig utveckling och planering för att göra fastigheterna så miljömässigt effektiva som möjligt.

Vi drivs av att se potentialen i hus och av att renovera och underhålla dem på ett hållbart sätt inför framtiden. Alla fastighetsägare, stora som små, har ett ansvar att hushålla med jordens resurser och att jobba aktivt med att minska energiförbrukningen!

Bröderna är födda och uppvuxna i Horn, norr om Vimmerby, och brinner därför lite extra för landsbygden. Det är givande att verka på en mindre ort som Mariannelund och att samarbeta med lokala aktörer, eldsjälar och företagare. Efter att ha rest mellan hemmen i Linköping och Mariannelund i 15 år har de båda lärt känna orten och även många mariannelundsbor.

 

För oss som gillar hus är det roligt med alla dessa vackra byggnader som finns här. Det märks att det funnits många duktiga byggmästare i Mariannelund. Sedan vi etablerade oss här 2008 har många hus renoverats och blivit jättefina!

STÄLL DIG I VÅR BOSTADSKÖ!

lägenhetskö

Ställ dig i kö hos
Styrenius Fastigheter

Här finns vi

Lägenheter och lokaler
i Mariannelund